Salgsopstilling


Da ejendommen sælges privat har vi lavet en vejledende salgsopstilling så man har mulighed for at se ejendommen i forhold danske forhold. Autoriseret svensk mægler varetager det formelle arbejde i forbindelse med handelen, og denne udarbejder bl.a. en gældende købsaftale og salgsopstilling når det bliver aktuelt.

Som det fremgår af opstillingen er driftomkostningerne meget lave, da stuehuset er nyopført i 2005 efter alle moderne principper for isolering og miljørigtig opvarmning med jordvarme og genvexanlæg.

Her kan du hente en salgsopstilling i stil med dem du kender fra danske mæglere. Download salgsopstilling

Ingen ejendomsværdiskat


Vær opmærksom på at der kun skal betales ejendomsværdiskat hvis man er bosat i Danmark. Hvis man bosætter sig på ejendommen falder denne post bort, da der ikke findes ejendomsværdiskat i Sverige, og den svenske ejendomsskat har et max-loft på ca. SEK 7.000.

På Boliga Selvsalg


Du kan også se ejendommen præsenteret på Boliga Selvsalg - klik her.

Det er nemt at være dansker i Sverige


Der er rigtig mange fordele ved som dansker at bosætte sig i Sverige. Her er nogle af de væsentlige ting at kende til.

At købe ejendom i Sverige


Det adskiller sig ikke meget fra danske forhold når man køber ejendom i Sverige. En væsentlig forskel er dog at ejendomme "købes som beset", så det påhviler køber at sikre sig hvordan ejendommens stand er. Det anbefales derfor altid at alliere sig med en svensk bygningssagkyndig i forbindelse med købet.

Stuehuset er opført i 2005 og fremstår meget velholdt ligesom de renoverede udlænger.

Her følger nogle links til hjemmesider hvor man kan hente mere information om at købe ejendom og bosætte sig i Sverige.

Nordisk Råds hjemmeside

Sydsverige

Om Boende - för alla som bor